12. EV GİZEMİ

12-ev-gizemi

Merhabalar


Astrolojik haritalarda kötücül evlerden biri sayılan 12. ev neden kötü sayılır hadi bunu bir inceleyelim. Her zaman yaptığım gibi araştırmalarımda öncelikle sayıları inceliyorum. Sayılar ile çalışmak hem net hem de doğru bilgi veriyor.


Doğum haritalarında 12. ev kayıpların, kontrol edilemeyen durumların evidir. Burası esasen karmanın evidir. Burayı incelerken aynı zamanda saturnü de incelemek gerekir.Saturn karmanın lordu kabul edilir ve hayatımızda bizi zorlayan konuları belirler. O sene saturn hangi evimizde ilerliyorsa o konularda zorlanırız. Saturn aynı zamanda devlet, yöneticiler, atalar ve babayı da temsil eder. Yani saturnümüzün aldıgı açılara göre bu konularda ne kadar rahatız görebiliriz.

12.ev dogal olarak balığın da evidir.Balık kollektif enerjiyi,suları,temsil eder.Yöneticisi olan neptün bu durumda gizli saturn olarak kabul edebiliriz. Haritamızdaki neptün bizim kayıp verdiğimiz konuları temsil eder. 12.evde iyicil gezegenlerimiz varsa şifacılığımız ön plana çıkabilir. Astrolojik haritalar potansiyelimizi yansıtır. Potansiyel gelişecek olayları durumları gösterir.

Hayatta hem karanlık hem de aydınlık taraf vardır. Yaptığım araştırmalarda ve tecrübelerime göre aslında balık takım yıldızı hem aydınlık hem de karanlık tarafı gösteren ve bu iki tarafı dengeleyen bir noktaya sahip bir takım yıldızıdır.


Hayatımızda bu iki tarafı keşfetmek için neptünümüze ve 12.evimize bakmamız gerekir.12.evin kötücül sayılması da tamamen orayı kontrol edemememiz ile bağlantılıdır.

Bu zamana kadarki tecrübelerime göre haritamızda açılar ne kadar kötü olursa olsun bir durum karşısında yapılması gerekeni yapıyorsak ve dürüstçe kendimizi ifade ediyorsak, o açılar aktif olmuyor. Hayatta her şeyin bir bedeli ve bir sunucu var. İşte kesin olan şey ise budur.


Hayatta her şey değişebilir ve bunu yapabilecek tek kişi ise biziz.

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191