17 Temmuz Yengeç Yeniayı

17-temmuz-yengec-yeniayi

17 Temmuz saat 21:31’de Yengeç burcunun 24 derecesinde gerçekleşecek olan Yeni Ay geçmiş ve gelecek arasında kuracağın köprüyü var etmek için çaba sarfetmeni isteyecek. Tutunduğun, bırakamadığın hangi kişi, olay ya da duygu varsa şimdi bunlardan birer birer özgürleşme zamanı çünkü artık önüne bakmalısın.


Yengeç 4. Ev yöneticisidir; Ailene, köklerine, geldiğin yere gösterdiğin bağlılıkla onların destekleğini arkana alarak hayata bir adım atma zamanı. Çünkü sen her şeyden ve herkes önce kendi gerçekliğini var etmeye geldin.


Düğümlerin Koç ve Terazi hattına geçişiyle birlikte Yeni Ay’a sert açı yapıyor ve tam karşısında da Plüton Oğlak Retrosu. Gücünü yeniden eline almayı öğrenmen için muhteşem bir fırsat. Plüton’un dönüştürücülüğünü ve gücünü kullanarak “kalbinin” içindeki korkudan çok daha yüce olduğunu hatırlamak için daha ne olmasını bekliyorsun?


Neptün ve Satürn’ün desteğiyle yaratıcılığını ortaya koy, üret, var et. Atacağın her bir adım, arkanda izini bırakacak, şanını yürüterek ilerlemeni sağlayacak. Yeter ki SEN kendini tam olarak ortaya koy.


Chiron’un Yeni Ay’a sert açısı der ki; Yüreğinde kabuk tutmuş yaraların iyileşmesine izin ver. Onları kabuk tuttukça yeniden kanatmanın acını tazelemekten başka bir şey olmadığını hatırla. Merhemi sende.


Lütfen tüm gücünle yeniden ayağa kalk ve gerekirse sıfırdan başla. Mars Başak’tayken disiplin, düzen ve hedefler konusunda çalışmalarını yap ve hayata geçir. Önüne çıkacak olan engeller seni yıldırmasın. Bazen hayat onu gerçekten isteyip istemediğini sınar, sen pes etme!


Dip Not;


Bu Yeni Ay Koç tutulmasını tetikleyecek aynı zamanda Satürn ve Mars’ın arasındaki sert açı öfke patlamalarının, kazaların, deprem ve doğa olaylarının olması riskini artıracaktır, dikkatli ve tedbirli olmakta fayda var.


Koç, Terazi ve Oğlak’lar bu yeni ayda öfkesini doğru yönetmeli, sıkışıklık hissi çokça yaşanabilir, mümkün olduğunca kendinize vakit ayırın, tatil yapın.


Boğa, Akrep, Başak ve Balık’lar daha iyicil etkiler alırken bu zamana kadarki çabaların meyvesi için son virajdan döndüğünüzü unutmayın, şimdi bırakamazsınız, çok az kaldı yola devam.


İkizler ve Aslan süreçten oldukça küçük ölçüde etki görerek tadını çıkarabilirler.


Kova an haritasında yükseliyor zirve tek kişilik 😉

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191