Aynı Evde Yaşamak

ayni-evde-yasamak

AYNI EVDE YAŞAMAK HİÇ KOLAY DEĞİL. İLİŞKİNİZİ DEĞERLENDİRİN 🫶

Çok sevgili çiftler Yormadan, yorulmadan sevin birbirinizi ... Bir çok çifti dinlerken iç sesim sürekli “ neden bu kadar yorucusunuz , neden bu kadar anlaşmamak üzerine kurulmuşsunuz “ diye düşünür durur. 


🌹Şunu da unutmamak gerekir; beden için acı ne ise, ilişki için de çatışma odur; kaçınılmaz bir yaşam belirtisidir. Bazen sağlıklı bir ilişki bile acı verici bir mücadeledir. İkiniz ne kadar uyumlu olursanız olun, her gün başka biriyle yaşamak kolay bir şey değil.


🌹Dünyanın neresine bakarsanız bakın insanların çoğunun aşk ve evliliğe dair büyük beklentiler içinde olduğunu görebilirsiniz. Hepsinin beraberlikleri büyük hayaller ile başlıyor , ilişkiye taşıyabileceğinden büyük anlamlar yükleniyor. 


🌹Ama maalesef bir süre sonra sevdiği kişinin üzerinde ki yaldızlar dökülmeye 🌟 🌹tepedeki mutluluk halesi 😇 solmaya başlıyor. Peki ne olacak? Bu iniş işin doğasında mı var , kader böyle mi , yoksa ters giden bir şeyler var ve acilen düzeltilmeli mi ? 


🌹Beklentiler ve gerçeklik arasındaki makas açıldıkça keskinleşme riski artıyor. Aşkın sonsuz, heyecanın hiç bitmez, coşkunun hep aynı kalması mümkün olmadığı gibi günlük yaşamın gerçekliği ve gereklilikleri bazen hayal kırıklığını hemen yanıbaşına getirip içinden çıkamayacak gibi hissettirebilir. 


🌹Bunlar aşılabilir , bir ilişki hemen tükenmez , aşamaları vardır . Önemli olan nasıl bu duruma geldiklerini bulmak önemli. Birlikte çıktıkları yolculukta , heybelerinde ki o güzel duygu , davranış , romantizm , ilgi , sadakat, hoşgörü , özen gösterme , affetmeyi becerebilmeyi nerelerde kaybettikleri, nerede bıraktıkları ya da unuttuklarını hatırlamakta fayda vardır. 


🌹çiftlerin yaşadığı olumsuz her süreçte hastalıklı bir durum aramak yerine, özellikle içinde bulundukları yakın ilişkinin varoluşsal yapısına bakmak , ilişki dışındaki gerilim ve stresleri değerlendirmek ve tabiki uzun süreli ilişki ise bu ilişkinin geçirdiği olağan yıpranma sürecine odaklanmakta gerekir.


 

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191