Güneş Tutulması

gunes-tutulmasi

14 Ekim İstanbul saatiyle 20:54'te Terazi burcunun 21 derecesinde 134 saros numaralı Halkalı Güneş Tutulması yaşayacağız.


Bu tutulma ülkemizden gözlemlenemeyeceği için büyük ölçüde etkileri 28 Ekim'deki tutulmayla daha çok hissedeceğiz.


Foramen- Spica - Arcturus hattında direkt Foramen sabitesi üzerinde gerçekleşecek olan bu tutulma ikili ilişkileri, evlilik ve ortaklıkları, hukuki ve adalet kavramlarını yakından ilgilendirmekte.


Foramen Yıldızının etkisi hali hazırda alttan alta ve geniş zamanda çalışır. Var olan yeteneklerinizi keşfetmek, ruhunuzun ihtiyaçlarına kulak vermek adına önemli bir kapı aralayacak.


Bu tutulmayla birlikte köşe bucak kaçtığın, yüzleşmekten korktuğun, üstünü kapattığın ne varsa karşı karşıya gelme zamanı.


Kararsızlıklar yaşayıp ikileme düşeceğiniz ve zihninizin de karmaşık olduğu bir dönemde olduğumuz için güvendiğiniz insanların fikrini almaktan çekinmeyin.


An haritasında Venüs Başak'ta ve tutulmaya tam karşıt Chiron göz kırpıyor. Duygusal olarak yara aldığınız konularda iyileşme fırsatları sunulurken, kendinizden verdiğiniz ödünleri kendinize ödül olarak sunma zamanı şimdi!


Köklü bir değişikliğe doğru adımlar atılıyor ve artık sen eski sen değilsin. 2019'dan bu yana çabaladığın ne varsa hak edişlerin doğrultusunda karşılığını almaya başlayacaksın.


Bu tutulmadan en olumlu etkileri alan Kova, İkizler ve Koç,lar olurken tek tek etkilerini aşağıya yazıyorum.


Güneş, Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyun.


Koç'lar agresyonu dengeleyebilirsin mükemmel bir başlangıca imza atabilirler. Sosyalleşmek, büyümek, sosyal medyayı kullanmak ve aşkı yakalamak için max verimli bir dönem.


Boğa'lar Jüpiter'in de retro seyriyle biraz dönüp kendi iç hesaplaşmalarına odaklanabilir. Bu süreci kolay atlatabilirseniz kapıda sizi bekleyen yüklü bir para var( miras gibi). Çalışma arkadaşlarınızla aranızda olan sürtüşmeler de artık son bulabilir.


İkizler; özellikle 11-21 Haziran aralığında doğan İkizler burçları için aşırı güzel etkiler, yeni misyonlar elde edebilir, dış görünüşünüzde değişikler yapabilir, kendinizi daha çok merkeze alabilirsiniz. Tutulma tam da aşk evinizde gerçekleşeceğinden hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz.



Yengeç'ler Tutulmanın sert etkisi altında olsanız da ailenizle ilgili yaşadığınız büyük bir konu sorun çözüme kavuşabilir. Varsa mahkemelerle ilgili konularınız lehinize durumlar yaşanabilir. Kendinizi daha tutkulu ve arzu dolu hissedebilirsiniz bu sizi yanlış ilişkilere sevk etmesin.


Aslan'lar, iyileşip parlamaya hazırlanıyorsunuz. Ticari anlamda atacağınız adımlar desteklenirken varsa erkek kardeşinizden beklenmedik bir haber alabilirsiniz. Yurt dışı planları yapmak, yeni eğitimler almak ve ruhsal tarafınızı beslemek için muazzam bir dönem.


Başak'lar; beklenmedik harcamalar canınızı sıkabilir fakat aynı zamanda beklenmedik kazançlar elde edebileceğiniz bir döneme de girdiniz. Evliliğinizdeki sorunları masaya yatırabilir, çözüm bulmak için çaba sarfedebilirsiniz. Süreç sizin karamsarlığa kapılmadan ilerlemenizi ister, yapabilirsiniz!


Terazi'ler için güçlerini ellerine alma zamanı, aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemeyeceğinizin artık farkına vardınız. Adım atma cesareti gösterin.


Akrep'ler; küllerinizden yeniden doğmaya hazır mısınız? Düştünüz, kalktınız, yoruldunuz fakat aynı zamanda büyük de bir dönüşüm gerçekleştirdiniz. Artık var olan yeni benliğinizle yepyeni kapılardan geçme zamanı. Yeterince dinlendiniz, şimdi harekete geçin. Rutininizi değiştirin, hedeflerinizi belirleyin, artık önünüzde kimse duramaz.


Yay'lar; Kuzey Düğümüyle Chiron'un desteğini almış yürüyorsunuz, sanki uzun zamandır hiçbir şey değişmiyormuş gibi hissettiren, sizi sıkan şeylerden artık sıyrılma zamanı. Çocuğu sahibi olmak isteyenler olabilir, bekar Yay'lar yeni bir ilişkiye başlayabilir, pek nadir de olsa hayata küsmüş Yay'lar varsa onlar da hayattan yeniden keyif almaya başlayabilir.


Oğlak'lar; Kariyerinizdeki büyük sıçramaya hazır mısınız? Saygınlık, başarı ve kazanç artışı yaşamanızı destekleyen bu tutulmayla zirveye ulaşmanıza ramak kaldı fakat lütfen öfkenizi kontrol ederek, sabırlı davranarak ilerleyin. Bekar Oğlak'lar Yurt dışı bağlantılı biriyle yeni bir ilişkiye adım atabilirler.


Kova'lar; En güzel etkileri alanlardan biri de sizlersiniz. Uzun bir seyahate çıkabilir, spiritüel bir adım atarak bambaşka bir ruhsal yolculuğa da kendinizi hazırlayabilirsiniz. Parasal anlamda hesap kitap yaparak düzene girme zamanı zira siz istemeseniz de Satürn bunu dize dikte etmekte.


Balık'lar; para para para... bu yeni ayla bolluk ve bereketiniz artıyor, varsa borçlarınızı kapatıyorsunuz ve ekstra kazançlar elde ediyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekirken küçük operasyonlar söz konusu olabilir. Bırakın hayat bu zamana kadar hak edişleriniz doğrultusunda size borcunu ödesin...

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191