Merkür Retrosu 26 Eylül-19 Ekim

merkur-retrosu-26-eylul-19-ekim

👉🏻♎Yılın Son Merkür Gerilemesi Sahnede!!🌠

👉🏻♎26 Eylül sabah saat 08:10’da 25° Terazi burcunda durağan pozisyona geçerek retro hareketine start verecek olan Merkür, 19 Ekim saat 18:17’yi gösterene kadar gerileme hareketine devam edecek.

👉🏻♎Terazi burcundaki bu gerileme özellikle hak hukuk kavramlarını ön plana çıkarırken, bugüne kadar size yapılan haksızlıkları gözden geçireceğiniz bir süreci beraberinde getiriyor.

👉🏻♎Jüpiter’e yaptığı açı düşüncelerimizi yoğunlaştırırken duygularımızı da büyütecek.

👉🏻♎21 Eylül’deki Balık Dolunayı özellikle ilişkilerde ciddi sorunlara sebebiyet verdi.

👉🏻♎An haritasında Mars’ın ve Güneş’in Terazi burcunda ve 12. Evde oluşu bizi tembelliğe sevk ederken bir de Merkür retrosu iyiden iyiye içimize kapanmamıza sebep olurken gizli saklı ilişkiler, arkadan dönen dolaplar da bir bir önümüze serilecek!!

👉🏻♎Eski sevgililerin pörtleme zamanı 😅 her zaman söylerim Retroyla gelen retro bitince arkasına bakmadan gider!

👉🏻♎Bu süreçte yeni bir adım veya yeni bir karar almaktansa olabildiğince kendinizi dinlemeye, yaşanılanları bir teraziye koyarak tartmaya çalışın.

👉🏻♎Haklı, haksız kavgalarına tutuşmaktansa, dikkatinizi başka alanlara sevk edin. Var olan işlerinize odaklanarak elinizdeki işleri bitirmeye gayret gösterin.

👉🏻♎Kendimizi suçlamaya meyilli olacağımız bu dönemde objektif olmaya da özen gösterin.

👉🏻♎Bu Merkür retrosu güzel bir temizliği beraberinde getiriyor. Size iyi gelmeyen, beklentilerinizi karşılamayan herkesi ve her şeyi bırakın..

👉🏻💫Hayat size güzellikleri göndermeye hazır ve bunun için bir alan yaratmanız gerekir. Bu sebeple bırakın size katkı olmayanlar hayatınızda var olmasın.

👉🏻💫Yıllardır biriktirdiğiniz daha sonra kullanırım diye sakladığınız eşyalarınızı dökün, ihtiyaç sahibi birçok insan var, size keyif vermeyen şeyler onların coşkusu olsun.

👉🏻💫Susup, içinize attığınız, göz ardı ettiğiniz, her şeye rağmen bir gün beni sever diye beklediğiniz kişiler varsa hepsine birer hoşçakal diyebilin. Çünkü çok güzel “Merhabalar” kapıda.

Şimdi;

ÖNCE KENDİNE KOCAMAN BİR MERHABA DE 💙💫

HARİKASIN 🌸

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191