Merkür Başak / Aslan Burçlarına Geçişi Ve Retrosu

Burak

Uzman Astrolog

Tuba Evcin

01 Ağustos 2024

merkur-basak-aslan-burclarina-gecisi-ve-retrosu

Merhaba sevgili dostlarım,

Mars ikizler geçişinde herkes hava koşulları değişikliğine hazırlandı mı bakalım? 😊 Eminim bulunduğunuz ilde de değişiklikler söz konusu olmuştur.

 

Merkür 26 Temmuz itibariyle Başak burcuna geçiş yapıyor. Hemen ardından bir retro süreci başlayacak. O nedenle anlaşma, imza, konuşmak ve iletişim kurmak için elinizi çabuk tutun derim. 6 Ağustos itibariyle bu retro süreci başlayacak çünkü…

Ben tarihleri size kısaca yazacağım ve neler olabileceğiniz alt kısımlarında belirteceğim.

Bu süreçte neler olabilir diye bakacak olursak; bir kere iletişim dilimiz ayın 15 ine kadar eleştirel bir tonda ilerleyecek. Merkür, başak burcunda yücelir ve fonksiyonlarını doğru yansıtır. Kişi eğitimle alakalı çok daha çalışkan ve detaycı olabilir. Hizmet etme odağı verebilir. En karmaşık teknikleri en kolay çözen burç yerleşimlerindendir. Elleri kullanmakla alakalı ustalık, zanaatkarlık verebilir. Olumsuz açıdan, takıntılı düşünceler, fikirleri aşırı eleştirme davranışları geliştirebilir. Konuşurken aradaki kelimeleri cımbızla çekebiliriz.

15 Ağustos’ta Merkür Aslan burcuna geri dönecek. İşte burada yine ben bilirim, yüksekten konuşma durumlarına geri döneceğiz. 27 ağustosa kadar Retro süreci devam. Hala imzalara, teknolojik aletlerin kullanımına dikkat etmeliyiz. 28 inden sonra retromuz bitiyor. Ama 9 Eylül’e kadar Merkür aslanda olmaya devam edecek.  

2 ağustosa kadar banka, miras, nafaka, cezalar ve gergilere dikkat. İletişimde de anlaşmazlıklar birbirini anlayamama yaşanır bu durum tartışmalara sebebiyet verebilir. Mantık/duygu savaşına girebiliriz. Olayları büyütme ihtimalimiz yükseliyor.

30 ağustostan 3 Eylül’e kadar bu iletişimde destek alıyoruz. Çözülmesi gereken her problemi çözün. Bankalarla ödemeleriniz varsa tamamlayın.

Sonraki süreçlerde 18 ve 28 eylülde biraz zorlanabilir kısıtlanmış hayallerimizle alakalı bir eksiklik hissi yaşayabiliriz.

26 Eylül’e kadar genel itibariyle değişen bir iletişim sürecine gireceğiz. Bu sürecin hepimize uğurlu gelmesini diliyorum.

 #merkür #merkürbaşak #öngörüdanışmanlığı #astrologtubaevcin #doğumharitası

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191