Mars'ın İkizler Burcundaki Geçişi

mars-in-ikizler-burcundaki-gecisi

Merhaba Dostlar,


Mars gezegeni Temmuzun 20 si itibariyle İkizler burcuna geçiş yaptı.

Mars ikizlerde iken fikirsel dönüşümlere açık bir zaman dilimindeyizdir. Sözlerimizle savaşırız. Biraz sivri dilli oluruz. Tartışırken ağzımızdan ağır laflar çıkabilir. Zihinsel hareketliliğimiz yüksektir. Mars kişinin mücadele etme şekli olduğu için İkizler ’de yer alan konumu aşırı derecede konuşkanlık verir. Kelimeleri, sözleri silah gibi kullanabilir. Zekâsı ile alt edebilir. Mars ‘ın sıcak doğası İkizler ’in sıcak doğasıyla uyumludur. Bu yüzden Mars burada zekâsıyla, diliyle ve iletişimi ile mücadele edebilir. Çabuk kavrayan, hızlı karar alan bir kişilik yapısı olabilir. Mars’ın bu yerleşimi iletişim kurmak için harekete geçme arzusunu ön plana çıkartacaktır. Finansal anlamda imzalara dikkat etmememiz gerekebilir.

Hakkımızı savunmak için uygun bir zaman dilimi. Özellikle 25’ i. Farklı fikirlerinde doğru olabileceğini, inatlaşmanın bir fayda sağlamayacağını bilmemiz gerekebilir.

Temmuz ayının sonlarında geçmişten gelecek bağlarımızla; çözemediğimiz, anlaşmakta zorlandığımız noktaları çözmemiz için uygun günler olacak.

7 Ağustos’ a kadar destek göreceğiniz konulardan biraz uzaklaşıyoruz. Ayın 10’ u itibariyle bilinçaltımızda mantık/duygu savaşına girebiliriz. Olayları büyütme ihtimalimiz yükseliyor. Bunu da özellikle 15 Ağustos’ta tam olarak hissedeceğiz. Otoritelerle veya büyük kapalı binalarla olan imza ve anlaşmalar, evraklar, kayıtlara dikkat edelim. Maddi konularda fevri hareket etmeyelim. Borsa gibi işlemlere de ayrıca dikkat edelim.

17 si itibariyle para ve anlaşmalara dikkat ederken, sevgimizi ifade ederken de biraz sığ kalabiliriz. Çok fazla genel geçerlik var. Biz mükemmeli beklerken, özenli davranırken karşıdan aynı davranışları bulamayabiliriz.

 

Türkiye için bizi neler bekliyor diye bakarsak;

Bu süreçte bazı devlet adamlarının itibar ve destek kaybına uğradığını görebiliriz.

Ateşli hastalıklara dikkat etmeli, özellikle mikrobik olanlara.

İlaç ve petrol şirketleri, zehirlenmeler konusunda haberler duyabiliriz.

Gizli düşmanların, askeri hareketliliklerin, terör ve saldırganca sözcüklerin kullanıldığı bir zaman dilimine girebiliriz.

Grev, eylem, yangın, trafik ve diktatörlerle alakalı konular, inançların isyanı, turizm, radyo ve tv, seyahat etme planlarımız artabilir.

Bilgiyi öğrenme hevesimiz çoğalacak. Pazarlama ve internetten satış yapanlar için uygun bir dönem olacak.

Bilgi hırsızlığı, çalınma, hacklenme yaşanabilir. Dedikodu ve asparagas haberler şuan değil ama sonradan ortaya çıkabilir.

Gizli faaliyet ve örgütler, entrika komplo teorilerinde ve suç oranlarında artık yaşanabilir.

Havalar değişken bir yapıda olacak. Özellikle batıda.

Direksiyon ve tekerleklerle alakalı haberler duyabiliriz.

Londra, Abd, Ermenistan, Azerbaycan, Belçika, Mısırdan yine haberler gelebilir.

Ayın 1 inde iyicil etkiler alırken, 8 inde ve 12 sinde sağlık ve hastaneler gibi kapalı alanlarla, hayvanlarla alakalı olumsuz haberler duyabiliriz.

17 si gibi sanatçılar ve toplum önündeki bazı kişilerin konuları gündeme düşebilir.

Ağustos sonları ve Eylül başı itibariyle halkın hareketliliği söz konusu. İletişimin ve konuşmanın çok olduğu gerilimli bir zaman dilimi.

 

Güzel etkilerin ve şuan kapalı alanlarda konuşulan konuların olduğu bir dönemde olacağız. Umarım bu süreç hepimize iyi gelir.

#mars #marsikizler #öngörüdanışmanlığı #astrologtubaevcin #doğumharitası

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191