Merkür Retrosu & Ağustos Ayı

merkur-retrosu-agustos-ayi

4 Ağustos saat 7:55'te 4 derece Başak burcunda geri hareketine başlayacak olan Merkür, 30 Ağustos saat 00:13'e kadar gerileyecek. Gölge etkisiyle birlikte 12 Eylül'e kadar kendini hissettirmeye devam edecek olan Merkür Retrosunun etkilerine baktığımızda; takıntıya, geçmişte yaşananlara takılı kalmamıza ve birtakım kafa karışıklıklarıyla birlikte pişmanlık duygusuna sebebiyet verecektir.


Retronun başlamasının ardından aynı gün gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Yeni ay; kalp rahatsızlıklarını ve tansiyon gibi hastalıklarını tetikleyebilir, aynı zamanda psikolojik olarak yorucu bir süreç olabilir.


5 Ağustos'ta Venüs'ün de Başak burcundaki yolculuğuna başlamasıyla eski ilişkiler gündeme gelebilir, eski sevgililer birer birer karşınıza çıkabilir. Bireysel Haritalarınızdaki etkiyle birlikte sizlerde de '' Keşke ayrılmasaydım, keşke zamanında ona evet deseydım'' diyerek pişmanlık hissedebilirsiniz.


Merkür Retro'sunun en kritik zamanları 14 Ağustos itibariyle başlayacak; ego savaşları, takıntıların artması, psikolojik tepkilerin (aşırı) artışı ve maalesef intiharların artması gibi durumların yaşanmasına sebebiyet verecek.


15 Ağustos'tan itibaren var olan ilişki ve evliliklerde sürtüşmeler, yalanlar, 3. kişilerin gündeme gelmesi gibi konular ilişkileri oldukça zedeleyebilir.


Ee Özlem hiç mi iyi bir şey yok, dediğinizi duyar gibiyim.


Merkür Retroları her ne kadar kafa karışıklığına yol açsa da aslında amacı biraz yavaşlamamızı sağlarken geride bıraktığımızı sandığımız konuları geride bırakamadığımızı fark ettirir. Bu sebepledir ki eski ilişkiler geri gelir, ya tamamlanmak için ya da tam anlamıyla vedalaşmak için! Bu sebeple bu dönemi zihninizi olabildiğince sakinleştirerek, meditasyon yaparak ve kendinize zaman ayırıp içsel bir hesaplaşma gerçekleştirerek geçirebilirsiniz.


Aynı zamanda;

19 Ağustos'ta Merkür Retro'su Aslan burcunda Güneş ile kavuşum yaparak kalpten inanarak dilediğimiz şeylerin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu bir gün. Dileyin, isteyin, içinizden geçirin, inanın, OLSUN...


27 Ağustos'ta Venüs ve Uranüs arasında cilveli bir etkileşim gerçekleşecek, bekar olan Oğlak, Başak, Boğa, Yengeç, Balık ve Akrep burçlarına cıvıl cıvıl, taptaze yeni bir aşk getirecek. Kalbinizi açın.

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191